dimarts, 28 de juny del 2011

Presa de pèl


Ja és oficial: la Marina ens pren el pel! encara no té els sis meos i ja ens toreja amb dues coses:


1. Els vespres : a partir de les 7 o 8h del vespre ella ja està neguitosa, cansada i es passa l'estona rondinant pequè ja no sap què té. Així doncs que procurem entretenir-la i fer-li passar aquesta estoneta millor. El cas és que si l'entretén el seu pare de la única manera que no rondina és tenint-la a coll de manera que li pengin les cames i amb el seu pare dret, a la que ell s'asseu es posa a plorar. A més tenim comprovat que és automàtic, la nena està a coll com a ella li agrada, està distreta amb un ninotet el meu marit s'asseu i al segon i mig ja plora ella fent-se la ofesa.
Jo trobava molt divertida aquesta situació perquè amb mi no m'ho fa, quan jo la consolo en aquesta franja horària la tinc estirada al sofà i juguem i no rondina.

Però ai, carai, ja m'ha tocat la presa de pel a mi:

2. La papilla de fruita: com ja vaig explicar fa uns dies estem fent fruiteta a la tarda i jo em pensava que anava d'allò més bé, menjava 90ml de fruita i trigàvem 45 min i em pensava que era d'allò més normal, fins que aquest pont de Sant Joan li ha donat la fruita el seu pare i s'ha menjat 130 ml en 15 min, així que està clar que em pren el pel, serà que no li poso la cullera en els graus d'inclinació que ella li semblen correctes.

Bé, suposo que això és el principi de mmmoooolllltttttteeeessss preses de pel!!!

7 comentaris:

  1. Dona que la picaresca és una cosa molt del país on vivim i s'ha d'aprendre jajaja!

    ResponElimina
  2. tu ho has dit... és el principi! ;) Però també l'anireu coneixent i com ara l'heu calat sabreu torejar-la! Un petó!!!

    ResponElimina
  3. Són llestos aquests bebès eeeeh?
    Petons

    ResponElimina
  4. Això de no poder seure i anar amunt i avall per la casa amb el nen a sobre també ens ho feia el Jordi i el meu marit agafava unes emprenyades importants.
    Amb el menjar encara ens ho fa ara amb gairebé 4 anys. A casa menja a pas de tortuga i hi ha dies que desespera, però aquesta setmana hem estat a una casa de colònies amb amics i menjava amb una taula amb 6 nens més i s'ho acabava tot en un tres i no res.

    ResponElimina
  5. Jo recordo quan era petita que a partir de les set de la tarda li deiem "l'hora tonta" perquè no es consolova amb res. Només volia popa.
    Ara, a nosaltres no ens feia aquestes presses de pel! O potser és que tenia una tècnica tant depurada que se'ns passava per alt!!
    Amb el menjar, sí que ens n'ha fet algunes!

    ResponElimina
  6. Aquestes criaturetes en saben mooooolt!! :) jeje!!

    Tu ho has dit: és el principi, us tantejarà amb tots els aspectes, i "us pendrà el pèl" fins on us deixeu vosaltres :)

    ResponElimina
  7. Sí noies ja us aniré informant de les properes preses de pèl, això si les desobrim!

    ResponElimina