dimarts, 5 d’abril del 2011

Anem a piscina!!

Des de fa tres setmanes hem començat a anar a piscina amb la Marina, hi anem un cop per setmana al mateix lloc on jo vaig fer el pre-part.

Al principi no estava massa segura de portar-la doncs la veia molt petita, però com que disfruta tant amb l'aigua (no sé si serà pel nom) em vaig decidir i la veritat és que ha estat tot un èxit. Es passa l'estona rient, movent-se, mirant el seu entorn, caminant per dins l'aigua... .A més, per un altre costat també queda esgotada i penso que això també li va bé.

Us explico una mica en què consisteix tot plegat:


Les classes duren entre 40 i 50 minuts, entra un dels pares amb la criatura  i la classe s'estructura de la manera següent:


- Es comença fent un primer contacte amb l'aigua movent els nens de dreta a esquerra per tal que no agafin fred.

- Després ens posem tots els pares/mares en rotllana amb la criatura davant nostre i cantem cançons fent que els nens piquin amb la mà, el dit i el peus a l'aigua.

- Seguidament els cabussem amb la tècnica que ens han ensenyat.

- Finalment es fan jocs a la piscina: fem baixar als nens per un toboga, els    passem per sota un pont fet amb una colxoneta, juguem amb joguines acuàtiques...

Realment és una activitat en que ella s'hi sent molt bé i a nosaltres ens encanta compartir aquest moment amb la nostra filla. Si teniu oportunitat de fer-ho us ho recomana plenament.

3 comentaris:

  1. La llàstima és que al lloc on visc no hi ha piscina coberta! Molta gent va al poble del costat, però per mi haver-me de desplaçar ja em suposa un maldecap.
    És una de les desavantatges de viure en un poble petit!

    ResponElimina
  2. Onavis segur que a l'estiu guadireu moltíssim de la piscina!!

    ResponElimina
  3. Què bé, veig que vau fer moltes coses!

    ResponElimina