divendres, 16 de setembre del 2011

La Marina va a la Granja

Igual que en Teo, la Marina també fa moltes activitats i aquest dissabte vam anar a una Masia on tenen diferents animals. La Masia és dels pares de la meva cunyada de manera que vam tenir uns guies genials que ens anàven explicant quin era el caràcter de cada animal i si la petita s'hi podia apropar o no.

Vam veure eugues, una ase amb el seu fillet, emús, oques, diferents tipus de gallines, cabres tibetanes, xais, diferents ocells, gossos...  i fins i tot vam muntar a la Marina a sobre de les ases!!


Hi va haver vàries curiositats:

- Els animals grans (bàsicament les eugues, l'ase i els emús) la Marina no els hi fèia ni cas, ja se li podien apropar, la vam montar a sobre, fèiem que els toqués... però ella ni cas, com si allà no hi hagués res del seu interés (no va servir de res la meva preocupació de si a la nena li fèien por aquests animals per ser massa grossos).

- Els animals petits la van fascinar, especialment els que s'estàven quiets. Hi havia un lloro que està molt humanitzat que s'aprova a ella i li encantava. A un gos que li agraden molt els nens, fèiem que la Marina l'acariciés i ella es partia de riure cada vegada que li passàva la mà pel pèl.

Em pregunto perquè no va fer cas als animals grans, no ho entenc!

4 comentaris:

  1. Doncs ni idea, al meu nen sempre li han fet por els rucs i els cavalls i de pujar-hi ni parlar-ne. Cada nen té les seves dèries.
    Potser el proper cop...
    Petons

    ResponElimina
  2. Quin dia més xulo!
    El baby no fa cas a cap animal ni gran ni petit, ell continua encisat amb les fulles del arbres del parc i els nens que passen amb patinet.

    ResponElimina
  3. A casa els encanten els animals, però de lluny!! a la que s'acosta un gos ja tremolen, per exemple. Pujar a un cavall, tampoc, ni parlar-ne!!
    En canvi, el iaco que tenin a casa els hi fa una gràcia tremenda, sobretot quan els imita i parla com ells :) però ell a la seva gàbia, eh?

    Ves a saber per què la Marina ignorava les bèsties grosses... potser d'aquí a un temps la cosa canvia.

    ResponElimina
  4. Que xulo!!!! a les meves els encanten els animals! el meu pare va tenir durant molts anys una granja de porcs i ara que ho ha deixat ha agafat unes quantes gallines, conills i xais (així el tenim distret...), així que de tant en tant anem a fer-li una visita. Són rurals!

    ResponElimina