dissabte, 9 de juliol del 2011

Revisió dels 6 mesos


Ahir vam anar al pediatra a fer la revisió dels sis mesos i tot està perfecte, la Marina ja medeix 65cm i pesa 7.700gr de manera que desde que va néixer ja ha crecut 13cm i s'ha engreixat 4.430gr. També li van posar dues vacunes, pobreta!


L'únic punt a destacar és que es va passar tota la revisió plorant i xisclant i ben vermella de la enrabiada que va agafar. 

Resulta que quan la infermera la va agafar per pesar-la durant una mil·lessima de segon la nena em va perdre de vista i es deuria desorientar i ja va passar la resta de la revisió plorant amb uns llagrimots que fèien molta peneta. No vam aconseguir calmar-la ni la infermera, ni la pediatra, ni el seu pare, ni jo fins que no vam sortir de la consulta, quan vam creuar la porta doncs com si no hagués passat res! Penso que poser ja comença a escollir amb qui vol anar i amb qui no i ja comença a fer-se extranya amb la gent que no li és familiar, ho anirem veient.

7 comentaris:

  1. Per mi els 6 mesos van ser un moment clau, van venir molts canvis (habitació, menjar, etc) i es va fer força gran de cop i volta. La teva, ja veus que espavilada, ja sap amb qui no ha de confiar gaire...;)

    ResponElimina
  2. No serà el que jo anomeno la síndrome de la bata blanca? el meu fill va plorar a la consulta fins gairebé els 3 anys. Els plors començaven al entrar, ens passàvem la revisió havent de parlar a crits i no paraven fins que no sortiem. No podíem ni entrar a l'òptica perquè també allà i duen bata blanca. És que no són rucs i ja saben on posen injeccions.

    ResponElimina
  3. Què bé que tot estigui perfecte!
    Jo ho passo fatal quan el baby agafa aquests disgustos, menys mal que a mi la teta màgica m'ho soluciona gairebé tot

    ResponElimina
  4. Que gran ja! Les meves només han plorat amb les vacunes i de fet els encanta anar al metge... si és que són rares fins i tot per això...

    ResponElimina
  5. Jo també crec que les bates blanques els causen pànic fins que entenen que no passa res si s'ha d'anar al metge, no sempre punxen, i ens dona xarops per trobar-nos millor.

    ResponElimina
  6. Sí noies, les bates blanques a vegades fan una mica de cosa! sort que la propera revisió no és fins els 9 mesos pel que espero que no recordi aquesta experiència traumàtica!

    ResponElimina
  7. ejjeje que mona... es que no deu ser gaire divertit estar nua davant d´una gentada que no coneixes mentres et fan estar incomoda!!
    La petita Budda li pasaba el mateix pero sempre li portem alguna joguina perque no se´n adoni.
    Petonetss

    ResponElimina