divendres, 8 de juliol del 2011

Bebé ocupa

Un dels grans tòpics que et diu la gent quan neix un bebé és: "un criatura t'omple la vida" i penso que la frase és ben literal, ja que no només t'omple a nivell sentimental sinó que també ho fa a nivell físic, ESTEM INVADITS PELS TRASTOS DE LA MARINA!!

Tot va començar d'una manera molt subil, preparant la seva habitació per quan naixés: moisès, llit convertible, armari, silló per donar-li el pit i les coses imprescindibles per un bebé: cotxet, hamaca... fins aquí perfecte però és que ahir repassant el pis  me n'he adonat que progressivament ha anat invadint tota la vivenda!

-Cuina: la trona, bibis, babycook, la fruita per a ella, els cereals, la llet de continuació i no ens oblidem dels mossegadors a la nevera!
- Menjador: manta de  joc amb ninos i sonalls varis, panera dels tresors, hamaqueta i clínex per les glopades d'urgència, ah! i no oblidem la càmera de fotos per quan fa alguna moneria o per fer fotos perquè sí!
- Lavabos: en un hi vam posar la seva banyereta i a l'altre una hamaqueta i ninos varis per fer banys més llargs.
- Estudi: la manduca i el cotxet.
- La nostra habitació: intercomunicador i algún sonall que sempre queda per allà.

Tot això per no parlar del munt de fotos que hi ha per casa d'ella i de l'ordinador on hi ha 4840309235 fotos d'ella i 478390210 vídeos.

I amb tot  el que ja tenim, encara no estem a la fase de la cuineta, el cotxet de nines, la taula i les cadires per pintar i menjar, la cabanya...però tot sigui dit que estic encantada, m'encanta obrir la nevera o el rentavaixelles i trobar-me coses de la peque o anar pel passadís i entrebancar-me amb un sonall que li ha caigut o seure al sofà i clavar-me un mossegador.


8 comentaris:

  1. Ja tens raó ja que són uns okupes. Nosaltres a casa tenim de tot per tot arreu i això que quan vam venir al pis nou ja els hi vam deixar una habitació només de jocs per a tenir tot una mica mig endreçat...

    Veus¿? Lo de les fotos amb el segon ja és diferent. No tens temps i ni hi penses!

    ResponElimina
  2. T'anava a comentar el que dius en el darrer paràgraf: espera't amb la cuineta, el cotxet, els puzzles, els llibres... i doble ni t'ho explico!!! les meves ens han ocupat mig menjador!!!! per que clar, havia de ser una cuineta gran perque hi juguessin les dues...

    ResponElimina
  3. I tant!! I cada època té lo seu: després de l'hamaca vindrà la seva cadireta, desprès la cuineta... Per sort, perquè tot a l'hora no hi cabria!

    ResponElimina
  4. Tens tota la raó! Nosaltres aquest cap de setmana muntarem el parque i la cadira alta per menjar.
    Jo vull veure una foto de la panera dels tresors que així agafo idees :-P

    ResponElimina
  5. Sí, són uns okupes!! i espera't el que vindrà!! jaja (sort que ja ho tens asumit)
    A casa no hi cabem de trastos, ja. I això encara no ha acabat!!! arrgggg!!!! jajajaja

    ResponElimina
  6. Sí que és una invasió, sí. Nosaltres com que tenim un pis petitet ho intento controlar, però no sé si ho aconseguiré. Almenys suposo que ens saltarem la qüestió de la cuineta (o no...) Espero que no li doni per una bateria!!

    ResponElimina
  7. Sí noies tot i que controlis les seves coses no sé què passa que sempre tens més del que voldries!
    Mirashka deu ni do amb dues, dos hamaques, dos trones...uf!!
    Ester tu ara entre les coses dels dos grans i les del petit haureu de marxar tu i el teu marit de casa i que s'arreglin els tres!! ;)
    Mamamoderna t'enviaré un mail amb la foto de la panera i tot el que hi he posat.

    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  8. I tant. T'has deixat la moto de rodes gruixudes (els hi agrada molt), la bicicleta... i tot el que li regalaran encara que tu no ho haguessis volgut mai. Et recomano comencis a pensar en un bon sistema d'enmagatzematge de joguines...

    ResponElimina