dijous, 12 de maig del 2011

Què fan les mares quan sembla que no fan res

Avui a la web de Sóc Petit, han penjat un enllaç molt interessant, és sobre un llibre de Naomi Standlen titulat Què fan les mares quan sembla que no fan res
Explica que quan nosaltres, com a mares, tenim la sensació que les hores no ens cundeixen, que no tenim temps de fer res i que molts dies passen les hores sense fer el que vols però tampoc sense fer res en concret. Diu la autora que en realitat sí que estem fent moltes coses, estem treballant un vincle afectiu mare-fill/a molt important que farà que el nostre fill/a, en un futur tingui una molt bona base afectiva, educativa, ètica... .

És interessant llegir el resum que fan del llibre, bàsicament a mi m'ha servit per:

· Reafirmar algunes idees que tenia: és molt important treballar el vincle mare/pare-fill/a.
· A partir d'ara, sentir-me tranquila quan no em cundeixin les hores i/o els dies
· Ser conscient que amb moltes petites coses que fas diariament de manera inconscient serveix per treballar el vincle afectiu amb el teu fill/a.
· Saber que entra dins la normalitat tenir sempre el cap emboirat ja que constantment estem fent dues feines.
· Adonar-me que quan hi ha una crisi important de plor, segurament és perquè la meva filla em demostra el vincle afectiu que tenim i/o estem elaborant.

Aquí us deixo l'enllaç: 

http://www.elblogalternativo.com/2011/05/01/lo-que-hacen-las-madres-sobre-todo-cuando-parece-que-no-hacen-nada/

2 comentaris:

  1. Veus, jo d'això si que en prenc consciència. Hi ha cops que penso: avui o has fet res! però després em dic si, has jugat amb elles o has explicat contes o has dibuixat 203948562834765 cargols... i somric.

    ResponElimina