dissabte, 10 de desembre del 2011

Premit Best Blog

L'Onavis d'Aprenent a ser mare m'ha concedit aquest premi de Best Blog, moltes gràcies guapa!! per recollir-lo no cal respondre res, però aprofitaré l'entrada per explicar una petita enècdota:

Últimament la Marina està d'allò més riallera: li agafes un peu per posa-li els pantalons i...riu, passes pel seu costat i la saludes i...riu, es treu la sabata fent cara d'entramaliada i li tornes a posar i... riu, el seu pare i jo tenim una conversa i... riu, li posem la cremeta a la nit i...riu, ja veieu que estem d'allò més divertits a casa, però el que hem descobert que li fa moltíssima gràcia, i no entenc perquè, són les onomatopeies, li encanten! si de sobte li dius: Marina, ups! es parteix de riure i així amb qualsevol tipus d'onomatopeia: clac, tap, aps, tic, pst... no sé, serà per les sessions i sessions de logopèdia que va fer mentre estava a la panxa?

4 comentaris:

  1. Quina gràcia, tens una nena molt riallera :) jo no sé si les onomatopeies els fan gràcia pel so en sí, o per la cara amb les que les acompanyem :)
    Felicitats pel "premit"!!

    ResponElimina
  2. Quin escrit tan alegre! diuen que el riure s'encomana, doncs imaginar una nena rient tb m'ha arrencat un somriure! El meu petit somriu quan li dic "ti-ti-ti-ta-ta-ta" ;-)

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!!!, això dels premis, encara qyue sigui simbòlic, fa molta il.lusió.

    Felicitats pel blog i petons.

    ResponElimina
  4. Sol Solet!!!!!

    M'acaba d'arribar un paquet a casa!!

    L'he trobat xulíssim!! Molt, molt!

    En saps alguna cosa? je je

    Demà faig una entrada al meu bloc i ho explico!

    ResponElimina