dissabte, 20 d’agost del 2011

Vacances!


Aquests dies estem de vacances, bé, està de vacances el meu marit ja que com que jo encara no m'he reincorporat a la feina, literalment, no estic de vacances.


El cas és que aquests dies estem disfrutant molt d'estar tots tres junts i tenir temps per a fer moltes coses. 

Al final, com que la Marina encara és petita i no teníem ganes de la logística que comporta marxar unes nits d'hotel i no teníem massa clar com aniria tot plegat,  hem decidit quedar-nos per aquí i fer sortidetes d'un dia.

Pel moment hem anat a passar una setmana a la platja a casa els avis i ens ho hem passat molt bé: passejades, platja, piscina, paella a ran de mar, sopars a la fresca, xerrades llargues amb amics i trobades sobtades amb d'altres, migdiades familiars (pares i Marina) i molt, molt relax. 

La Marina s'ho ha passat genial, de la platja destacar:

· Com que encara és petita anàvem d'horeta a la platja, cap a les 10.30h i ens hi estàvem entre una hora i hora i mitja. 

· No hem anat cada dia a la platja ja que consideràvem que no seria bo per la seva pell, tot i estar pràcticment tota l'estona sota la umbrel·la, estem descobrint que la nostra filla és una conguita, està ben morena!!

· Sembla  que hem trobat una bona logística per baixar amb tots els trastos a la platja (kit de pala, galleda i ninos, umbrel·la, flotador, cabàs amb toballoles, bolquers normals i de platja, toballoletes i crema solar i el cotxet) -i pensar que jo hi anava amb la toballola i les claus de casa-

Ja veieu que no hem parat!!



7 comentaris:

  1. Nosaltres també em anat a la platja ben d'horeta i també a darrera hora de la tarda. Això de cremar-se al sol no és bo ni per a nosaltres, doncs pels nens ja ni dir-ho, tot i que jo he al·lucinat de la gent que segueix anant-hi a ple migdia, amb nens inclosos. Els dermatòlegs deuen estar deprimits del poc cas que els hi fa la gent.
    Que segueixin anant bé les vacances.
    Petons

    ResponElimina
  2. La platja és la nostra assignatura pendent! Estem els tres blanquets!
    M'alegro que hagi anat bé!
    Fins dimarts!!!!

    ResponElimina
  3. Veig que heu aprofitat la platja al màxim i que la petita s'ho ha passat la mar de bé! Nosaltres és que no som massa de platja i per això encara conservem nuestro blanco nuclear :-P

    Estic amb l'Euphorbia en que no entenc com hi ha gent que permet que els nens passin tot un dia sencer a la platja i quedin com a gambes al final del dia. Això és dolentíssim!

    ResponElimina
  4. Visca l'estiu! Nosaltres quan aterrem a Catalunya i sortim de l'avió enlluernarem de lo blancs que estem. Però ja a aquestes alçades del partit i ara amb el baby, ja m'importa ben poc estar blanca tot l'any. Al baby li he comprat un banyador tipus mono neoprè amb gorra que tapa el clatell que estarà moníssim

    ResponElimina
  5. Es molt bona idea disfrutar tots tres del que teniu al voltant, un petonett

    ResponElimina
  6. Jo potser fins i tot he anat a la mateixa platja que tu, mira! Nosaltres la tenim molt a propet i hi anem o a primera hora o al final del dia. La nena li va agafant el tranquillo a això de les onades, la sorra i companyia. Es un ambient molt relaxat, amb poca gent i pocs perills. Jo hi estic molt contenta!

    ResponElimina
  7. Euphorbia i Esther, sí teniu tota la raó els dermatòlegs vinga a avisar de lo dolent que és el sol pels nens petits i la gent va a la platja a les 12h del matí! A més si un es vol quedar morè el millor és a les 10h del matí o a les 5h de la tarda!!

    Onavis, demà aneu a la psicina per posar-vos al nostre nivell de moreno ;P

    MamaModerna, jo també li poso gorreta però li mullo perquè estigui ben fresca.

    Erna, sí Catalunya té moltes coses boniques i a vegades la tenim oblidada marxant fora.

    Anna, sí l'ambient "playero" sense guiris és molt relaxant i fer migidiada després d'haver estat al matí a la platja és genial!

    ResponElimina