diumenge, 20 de novembre del 2011

New look

Com veireu estic de NEW LOOK!!!!

Desde que sóc mare sento que la meva vida ha canviat, bé no del tot: continuo treballant on treballava, visc allà mateix, tinc el mateix marit i els mateixos pares jejejeje!! 

Em refereixo que les meves preferències, sentiments, valoracions vitals... han canviat, ara veig les coses diferent del que ho veia abans i sobre tot ara el més important per a mi és la meva família i tot el que l'envolta. Jo sempre he tingut les coses clares i he sigut molt positiva però ara cada vegada menys em deixo enmascarar gent negativa i faig allò que vull i estic menys per aquells compromisos absurds que a vegades sorgeixen.

Entre tots aquests canvis cal afegir que m'he aprimat set kilets (oooooleeeeeee) i ahir vai fer un canvi de look, he passat de tenir el cabell per sota les espatlles a sota les orelles, sí, sí m'he tallat el cabell més d'un pam! i posada a fer canvis també he canviat el look del blog!

6 comentaris:

  1. Els petits canvis són poderosos!
    Moltes felicitats pels 7 kilets de menys, això sempre és una alegria!
    I està bé renovar el blog!

    ResponElimina
  2. Això dels canvis de look sempre va bé.
    Felicitats pels quilets de menys i m'agrada aquest color rosat del bloc.
    Petons

    ResponElimina
  3. I lo bé que van aquests canvis!!!!! l'enhorabona!

    ResponElimina
  4. Molt requetebé aquests set kilets!! el canvi de look també m'agrada molt :)

    ResponElimina
  5. Molt bé aquests canvis de look, ejem ejem, jo també porto el cabell per sota les orelles. Una cosa més que tenim en comú :-)
    Felicitats per aquests 7 kilets!

    ResponElimina