divendres, 5 d’agost del 2011

Primer banyito assegudeta

Vam començar a fer el "banyito" a la seva banyereta amb una hamaca per tal que estigués estirada i, per tant, més còmode. Quan la seva banyera es va quedar petita la vam deixar i vam passar a fer el banyito a la banyera gran amb la hamaqueta i ella hi estava d'allò més bé. Ara que ja s'aguanta molt bé assegudeta hem passat a fer la banyera en aquesta posició.


Avui ha estat el primer dia i feia una cara que no s'ho creia. Ha canviat la seva prespectiva visual  i he quedat sorpresa de com se n'ha adonat. Mirava tot el seu voltant ben sorpresa i de tant en tant deixava anar algún OOhhh!! (bé, el so no era exactament aquest però jo l'interpreto així).

Picava ben animada amb les mans a l'aigua i ha picat també a les parets de la banyera. Només ha tingut problemes amb les joguines, que la Marina les intentava agafar però elles s'allunyaven (suposo que a ningú li agrada ser mossegat, ofegat, estampat contra les paret, babejat...)

6 comentaris:

  1. Que rica!!!! lo que disfrutan en el agua los enanos...los míos se meten y parecen patos..no hay quien los saque del agua...limpisimos salen de agua y arrugadisimos jejee
    besotes

    ResponElimina
  2. M'encanten aquests "ooooh" que fan els petits quan estan al.lucionats per alguna cosa.

    ResponElimina
  3. Rachel! a la mia le encanta el agua, supongo que hace honor a su nombre, jejeje.

    MamaModerna, sí, ara tot comença a ser OOhhhh!!

    ResponElimina
  4. que maca!!!!!!! ostres que xulo quan comencena descobrir coses, és una passada!!!!

    ResponElimina
  5. Aquests canvis de perspectiva els hi fan redescobrir el mon i l'entorn al que estaven acostumats, suposo que per això al.lucien! A disfrutar-ho!

    ResponElimina
  6. Com ha disfrutat la noieta!! Jeje els encanta descobrir el món, i a més ompla veure com disfruten :)

    ResponElimina