dimecres, 24 d’agost del 2011

Crònica de la trobada de mares blogaires

Començem el dia: cert neguit, nervis, cotxe, corves, on és el restaurant? més corves, pols, camí sospitós, ah! aquí, ja hi som!

Mirem a la dreta a l'esquerra, mira aquí arriba algú! anem al restaurant, acollidor, ambient familiar, estarem bé! ostres, aquí arriba algú més!

Cerveseta, caca-cola, fuet, patates, olives...mira ara arriben els que falten!

Dinem, amanides, molts sustos, un jirafa lila, un botiquin de llauna d'infermera transformat en caixa pels colors, espàrregs a la brasa, clips de kitty, una nevereta portàlil que fa de bolso, uns peuets que segueixen a uns altres allà on vagin, una ampolla antiga en perill, xai a la brasa, una pipa  que circula per tot el menjador, corredísses, un lleó de color groc, enfilades a una llar de foc, gelats, sabatatetes de vàries mides deixades a un costat, peus descalços, mares relaxades, rialles, converses llargues.

Oques cridaneres, un gos, fotos, galls valents, conills tranquils, una maneta que t'agafa i t'acompanya fins a les gallines, espectació, pastetes de sorra, fotos de grup, continuen les converses, un ponei amb cua llarga, pols, balim-balom, tres caballs grossos, dos petons, carreguem cotxes, no hi ha ganes de marxar però la petita apreta, FINS UN ALTRE!

Tornada: satisfació, fora nervis, relax, nena que tot i no haver fet migdiada no dorm en tota la tarda, molt contenta amb l'experiència, ganes de tornar-hi, ganes de parlar de més coses, han quedat coses al tinter -la propera vegada hauré de fer una llista mental dels temes dels que m'agradaria parlar-, m'he sentit molt bé, còmode, relaxada, propera a les meves companyes blogueres, satisfeta.

7 comentaris:

  1. Quin post tant bo! Un llistat perfecte de totes les coses que ens van acompanyar ahir...

    ResponElimina
  2. ohhh!!! Que observadora que ets!! m'ha encantat la descripció! Quants records....

    ResponElimina
  3. Quina enveja em feu :) M'agrada llegir que ho veu passar tant bé (no podia ser d'una altra manera) Espero poder-nos apuntar a la pròxima!!!

    ResponElimina
  4. Quina crònica més xula :-) Crec que ens has convençut a totes per la propera!

    ResponElimina
  5. Molt bé, això s'haurà de repetir. A veure si m'hi puc apuntar...

    ResponElimina
  6. que xula!!!!!! i real com la vida mateixa!

    ResponElimina