diumenge, 21 d’agost del 2011

7 entrades, una mica d'història

l'Anna del blog de lamama m'ha proposat participar en un joc on es fa un recull de les set entrades més representatives del blog, ja sigui per què han sigut boniques, controverties... .
No sé exactament qui de la blogosfera va iniciar aquest joc (que em disculpi per no saber-ho), però he estat pensant en el fet curiós que escollís ni més ni menys que el nombre 7 i he buscat el seu significat, que podreu trobar aquí, quedereu parats/des de la multitud de significats i simbolismes que té aquest número.

Aquí van les meves set entrades:

L'entrada més bonica...doncs una que vaig fer fa molt poc Moment per retenir on explico la primera vegada que la Marina va dir Papa i Mama.

L'entrada més popular...penso que va ser la que explicava la crísi que vam tenir a casa amb la papilla de verdura, aix!! sort que ja ha passat tot plegat i ara se la menja molt bé. Em va agradar molt la col·laboració i les aportacions que va  fer tothom. M'agrada sentir el blog comun espai de trobada d'experiències i debat.

L'entrada més controvertida... potser la guerra dels gens no pas perquè l'entrada fos controvertida com a tal sinó perquè sense adonar-me'n es va generar un seguit d'opinions en les que tothom opinava exactament el mateix.

L'entrada més útil... no sé massa quina dir ja que per a mi aquest bloc és una manera d'expressar-me, posar en ordre moltes idees i pensaments i deixar per escrit coses que no vull oblidar. Seguint aquesta línea per a mi les entrades més útils són les que explico cada mes els progressos de la meva filla.

L'entrada que no va rebre l'atenció que es mereixia...com ja he dit abans, aquest blog no pretén ser res més que un recull d'experiències, sentiments i pensament personals. Quan escric sempre tinc ganes de saber si   la gent ha comentat el meu post però no ho escric per tal de rebre més o menys atenció.

Una de la qual estàs orgullosa...doncs ni més ni menys que la primera entrada perquè em vaig decidir a fer el pas d'escriure un blog. Si la repasseu veureu que la meva idea era fer un blog personal amb un recull de diferents temes però finalment el blog s'ha encaminat a un únic tema, la maternitat i estic encantadíssima.

Bé, això és tot. Pel que he vist tots els blogs que llegeixo normalment ja han fet el joc o ja els hi han passat així que tot i que no li passi a ningú directament sí que animo a tothom a participar.

4 comentaris:

  1. La que va dir papa i mama jo era de vacances i no l'havia llegit. Felititats. Són moments únics. M'he n'alegro que la papilla de verdures ja funcioni, és trobar el punt d'acord entre les dues parts implicades, jeje.
    Aquest joc està molt bé però tampoc sé d'on ha sortit, l'he vist en algún blog en castellà amb l'extrany nom de "topao 7", potser quan ha passat als blogs en català ha canviat el nom...

    ResponElimina
  2. Bona tria! Està bé, oi, fer una repassada? Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  3. Apa, tot repassadet :-)

    Que bé que la papilla ja vagi bé! És tot un descans, oi?

    ResponElimina
  4. Jo tampoc sé d'on surt el joc! A saber!
    M'ha agradat la repasada i llegir la teva primera entrada: a veure si algun dia t'animes a donar-nos alguna recepta!

    ResponElimina