diumenge, 7 de juliol de 2013

La Vall de Núria amb nens


Fa molts mesos que tinc pendent aquest post però entre una cosa i una altre l'he anat oblidant, fins avui!!!


Us explico: el mes de setembre vam anar un dissabte a passar el dia a la Vall de Núria amb la Marina  i una colla d'amics i va ser una grandíssima experiència.

Us explico com va anar tot plegat: 

Les estacions del cremallera estàn totalment equipades, hi ha banys amb canviador i un petit bar amb les cosetes típiques: patates, xiclets... . Atenció! per anar amb el cremallera us aconsello que mireu els horaris ja que la freqüència és d'un cremallera cada hora.

El cremallera està totalment adaptat, hi ha espai per deixar els cotxets (s'han de plegar) i els seients són còmedes, la cabina del conductor és de vidre i poden veure com funciona tot plegat i s'ho passen molt bé.

Un cop ja a la Vall de Núria en primer lloc hi ha l'estació on també hi ha un restaurant, una exposició, banys...també totalment adaptat per anar amb cotxets i nens. 
Ja a la Vall propiament, al ser totalment plana i amb gespa es poden fer tants quilòmetres jugant a pilota, corrent o saltant com es vulgui. A més hi ha espais adaptats per fer picnic o et pots montar el teu picnic en plena gespa i després fer-hi la migdiada.

A uncostat de la vall hi ha un Parc Lúdic, i vam decidir-hi entrar i ens ho vam passar genial, hi ha uns llits elàstics per saltar, una piscina de boles, un flotadors gegants en els que hi pujes a sobre i et llençes per una rampa i és diverdíssim, són els anoments "Tubbis". També hi ha jocs d'equilibri, rocòdrom i tirolína però allà no ens hi vam apropar perquè anàvem amb nens entre un i dos anys, però malgrat ser tant xics van poder aprofitar molt l'estada al Parc.
Molt a prop del que és el Santuari hi ha un tancat amb alguns animals de granja: un ruquet, conills, gallines.. que fan les delicies dels nens i passes una bona estona veient-los

En general va ser un dia genial, molt entretingut, complet i envoltat de natura, ho repetirem!!!


2 comentaris:

  1. Nosaltres fa mesos que diem que hem d'anar i ara que ho pintes així de fantàstic no podem pas trigar! :-)

    ResponElimina
  2. Doncs us ho passareu genial! Ara si trobeu algún 2x1 pel funicular encara més genial pq tot plegat pica una mica per només un dia.

    ResponElimina