dimecres, 24 d’abril del 2013

Treient el bolquer

Aquest dissabte ens vam decicir i vam treure el bolquer a la Marina. Ara té dos anys i tres mesos i ja fa un parell de mesos que ens avisava quan tenia caca però li dèiem que la fes al bolquer i ara fa un mes vam comenaçar a introduir-nos en la OPERACIÓ BOLQUER: vam anar a comprar un orinal, inentàvem que seiés cada dia una estona al orinal, vam comprar un llibre d'un nen que deixava els bolquers, vam comprar calçetes... . 

Fa un parell de setmanes que la deixàvem per casa sense bolquer i es fèia els pipis a sobre perquè es negava a seure al orinal, però no li vam donar més importància i dissabte ens vam decidir el a fer el pas defininiu: treure els bolquers de dia.

El dissabte va ser un fracàs s'ho va fer tot a sobre però el diumenge va canviar el xip i va decidir que això li fèia gràcia i va començar a avisar que tenia pipí i el fèia al orinal. Cada pipí que va fer el diumenge fèiem una festa: ballàvem, saltàvem, li donàvem dos lacasitos, trucàvem als àvis i al tiet... un esgotament de tant festa!! jejejeje!!!

I ja hem anat bé la resta de dies, és més al migdia i a la nit que li posem el bolquer es lleva amb el bolquer sec així que suposo que en un parell de dies, si seguim així, ja li treure el bolquer del tot.
El que encara no hem aconseguit és fer-la seure al orinal i que s'estigui quieta per intentar fer un pipí, només s'hi vol seure quan ella avisa, però bé poc a poc!!!!!

5 comentaris:

  1. Carai, que bé! Jo tinc el senyoret Biel que a l'escola bressol no se'n fa ni un a sobre i a casa tots. El deixo intern? Je je je :-P

    ResponElimina
  2. jejejeje és una opció això de posar-lo intern ;) no s'ha de descartar ;P Ànims que segur que en dos dies ho té assolit!

    ResponElimina
  3. Segur que en dues setmanes ja ho tindreu dominat!
    Sol solet, vius al Bages???

    ResponElimina
  4. Conxi!siiiiiii!com ho saps? De fet revisant el teu blog veig que em anat al mateix centre acuatic pre-part!quina casualitat!q xulo!

    ResponElimina
  5. Molt be, prenc nota dels lacasitos! Hehehe
    El baby no li interessa gens el tema... :-/

    ResponElimina