dimarts, 4 de juny del 2013

Trapelleria de la setmana

Ja he explicat algunes vegades que la Marina és força trapella, doncs la última és que fa un parell de setmanes 3 nens de la classe i ella van inundar un dels vaters de la classe. 

Com ja sabeu a la part del canviador hi ha vaters pels nens que començen a anar sense bolquer, doncs els "quatre magnífics" van començar a tirar paper al water i tirar la cadena, paper-cadena-paper-cadena... finsssssss queeeeee.... l'aigua va començar a regalimar per vater i en conseqüència pel terra del canviador i com que ells continuàven tirant de la cadena anava sortint aigua fins que va arribar a fora la classe i amb tot això els 4 trapelles s'ho passaven d'allò més bé saltant i fent xap-xap.

Resultat:
- Els 4 nens canviats de roba de cap a peus.
- No van poder fer activitats dins la classe durant una bona estona fins a treure tota l'aigua i desembussar el vater (sort que fèia bo i podíen estar al pati).
- Des de llavors bassa que troba pel carrer bassa que vol fer xap-xap.

I només va  P-1, buf!!!

7 comentaris:

  1. Jajajaja! I on eren les "profes"?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Solucionant un conflicte amb altres nens! Això ho van fer molt ràpid!

      Elimina
  2. Això és el dia dia en qualsevol escola que tingui vàters! En el fons, els posen per provocar situacions així de divertides. Anant a P-1 és una trapelleria precoç, per això té encara més mèrit! ;)

    ResponElimina