dijous, 16 de maig del 2013

Valoració de la Operació Bolquer

Dissabte farà un meset que vam treure el bolquer a la Marina i la valoració és moooooolt positiva.

El primer dia s'ho va fer tot a sobre però penso que no era tant per manca de control dels esfínters sinó que no estava a la onda i no volia col·laborar. El dia següent va decicir que sí que col·laborava (s'ha de dir que vam estimular-la donant-li una xuxe si feia pipi o caca al orinal va ajudar) i ja va comenaçar a avisar i fer-ho tot al orinal.

Amb aquest temps hem tingut 4 escapes pipí i 2 de caca així que està genial!!  I com que anàvem tant bé durant el dia també li hem tret el boquer a la nit i fantàstic, cap escape -de moment!-.

Tot i això tenim un parell d'aspectes a millorar:
1. No hi ha manera que vulgui fer pipí a un arbre o una planteta quan estem al carrer, li diem que amb el seu pipí la planta creixerà molt però res, paciència!
2. És conscient quan té caca però ens costa que s'assegui al orinar a fer-la, prefereix aguantar-se-la i hem d'estar molt a sobre per animar-la a que la faci.

En general podem dir que la OPERACIÓ BOLQUER VA MOOOOLT BÉ!!!!!

8 comentaris:

  1. Que be! Nosaltres encara no hem començat, no el veig gens interessat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, cada nen té un ritme i s'ha de seguir el que ells demanen.

      Elimina
  2. Enhorabona! Nosaltres amb el petit també "estamos en ello" però no ens ho posa tan fàcil com la teva noieta :-) Tot i així estem contents perquè pensàvem que seria molt pitjor!

    ResponElimina
  3. Que bé! A nosaltres ens va costa força, vam estar tot l'estiu...i compte amb el tema de les caques que a nosaltres podríem dir que el problema s'ha enquistat i ara tenim episodis de restrenyiment gairebé cada mes, un rollo vamos! :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'apunto això que dius de les caques, de totes maneres li estem donant bifidus naturals perquè l'ajudi una miquetona.

      Elimina
  4. Molt bé!! Això és tot un èxit!
    És normal que les caques costin més, crec que els hi passa a tots.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si pobreta va per casa amb el culet en pompa quan en té ganes i se la veu intranquila, ho hem d'acabar de treballar.

      Elimina